Mennyi idő egy eMAG rendelés szállítási ideje?
Figyelt kérdés
Csütörtökön rendeltem egy készleten lévő laptopot, ami szombat reggel óta úton van, külön futárcéget nem írnak, “a terméket forgalmazza és szállítja az eMAG.”
Szükséges lenne mihamarabb, szerintetek van esély arra, hogy akár holnap (hétfő) megjöjjön?
Ha számít akkor non-stop easybox-ba szállítják.
2020. nov. 15. 20:11
1/4 anonim válasza:
Mikor beépített mikrót vagy a tv.nket rendeltünk kb 4 nap alatt itt volt.
Most rendeltem babacuccit... Két hete semmi hír róla hiába írtam a cégnek és az emagnak...
Szóval ezt nem lehet kiszámítani...
De ha úton van akkor csak kell lennie egy emailnek amibe leírják hogy mikorra ér oda. 🤔
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Hát ez elég érdekes dolog, mert ami raktáron volt és Emag forgalmazta, az nálam 4 napon belül mindig itt volt. Ha nem Emag-os, akkor lehet sokkal több idő, ez mindig az adott cégtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!