Online rendelésnél hogy kell kitölteni az alábbi szállítási, rendelési űrlapot?
Name:
Address 1:
Address 2:
City:
State, Province:
Country:
Zip:
Nézd csak:
Minden le van írva. Magyarországon nincsenek államok, vagy ne tölts ki, vagy húzd ki, vagy írd be a megyét ha nagyon akarod, nem fogja a postát érdekelni.
Az Address1 / Address2 azért van, hogy ha nem férne ki egy sorba a cím, akkor van lehetőség folytatni (sok helyen Address line 1 / Address line 2-nek van írva, így könnyebben értelmezhető). Magyarországon általában bőven elfér az utca, házszám, épület, emelet, ajó egy sorban.
A különböző szállítási és számlázási cím az shipping és invoice address szokott lenni.
state, privincehez a megyét szoktam beírni, mert különben nem enged tovább a rendszer.
de nyugi, a kicsi kínai csak kinyomtatja a címet és rárakja a borítékra, a magyar postás bácsit meg nem fogja zavarni, hogy az is rá van írva.
Adress 1: címed
Adress 2: - bónusz címzési infó, pl. én a munkahelyem nevét írom ide, mert oda szoktam kérni a csomagot. Ennek a mezőnek nem kötelező a kitöltése
State: nem szokott kötelező lenni, így nem kell semmi ide. Ha mégis kötelező, akkor a megyéd odaírod.
Country: országod
Zip: irányítószám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!