Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hagyomány LED Tv-hez érdemes-e...

Hagyomány LED Tv-hez érdemes-e vásárolni "okosító" eszközt?

Figyelt kérdés
Van egy kb. 2015-ös Samsung LED Tv a nappaliba. Ehhez szeretnék olyan eszközt vásárolni, amivel okos tv-vé tudom varázsolni? Mit tud egy ilyen eszköz? Kell-e hozzá bármi más kiegészítő?
2020. nov. 10. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudja, hogy tudsz netezni a tévén. Leginkább persze videós oldalakra érdemes használni: YouTube, Netflix, HBO Go. Más nem kell hozzá.
2020. nov. 10. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Majdnem ugyanazt tudja, mint egy telefon, legalább is az androidos rendszerűek. Lehet vele netezni, youtubozni, netflixezni, videót, képet nézegetni stb.

Tudsz programokat letölteni rá, pl. a playáruházból.

Egy vezeték nélküli egeret sem árt hozzá venni. Nagyon megkönnyíti a kezelést.

2020. nov. 10. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

A kérdésed az hogy szeretnél e

Nos, nem tudom de szerintem igen hiszen kérdést is írtál ki róla, igy te szeretnél venni.

De, mivel megkérdezted mire lenne jó neked így nincs rá szükséged.

2020. nov. 11. 06:02
 4/5 anonim ***** válasza:
fentieken túl, még hasznos lehet külső vinyó/pendrive csatlakoztatására, bár esélyesen van USB bemenet azon a TVn, de a támogatott formátumok lehet nem mindent fednek le amit letöltesz, ha letöltesz, az androidbox megoldja.
2020. nov. 11. 10:02
 5/5 anonim válasza:
MediaBox-ra gondolsz? Az csak egy random androidos eszköz amihez többnyire tvket szoktak kijelzőként társítani. Nekünk van egy okostv-nk és egy kivetítős mediaboxunk, utóbbi sokkal többet tud, hiszen bármit rá lehet telepíteni ami csak a play áruházba van. Érdemes mellé venni egy vezeték nélküli egeret(ez a tvre is igaz)
2020. dec. 9. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!