Ez kamu vagy működőképes?
Figyelt kérdés
Tegnap autóval jártam vidéken, megálltam egy földes útnál, távol mindenféle lakott területtől. Ott ki volt írva egy táblára, hogy kamerával megfigyelt terület, és az egyik, élő fára rá volt csavarozva egy kamera, de semmi vezeték, csak egy kamera.
Ez így mennyire komoly? Vagy csak álkamera lehetett?
2020. nov. 2. 11:04
1/9 anonim válasza:
Mégis honnan a bánatból tudjuk? Mindkét opció lehetséges.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát létezik akkus kamera, ami annyit bír?
2020. nov. 2. 11:13
3/9 anonim válasza:
Egy gyors guglizás eredményeként úgy látom, hogy simán. Bár ezt a 3-4 hónapot nehezen tudom elképzelni.
5/9 anonim válasza:
Kérdező, igen van ilyen. Minden rögzített a kamerám.
6/9 anonim válasza:
Igen van erre lehetőség ma már. Nem kell állkamerának lennie, attól h nincs vezeték. Bár mi inkább napelemest tettünk ki, lakott területen kívüli portánkra.
7/9 anonim válasza:
A sok sárgát dobni megálló autósok miatt rakták ki..
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Nem, az ingyen szemetelők miatt. A sárgázásban mi rossz van?
2020. nov. 2. 19:46
9/9 anonim válasza:
Igazán üdvözlendő projekt. Örülnék, ha minél több ilyet tennének ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!