Noro2 kérdése:
Hol tudok olyan drótot venni ami 0.01mm vastag? (Nem az interneten) Lcd képernyő szétválasztásához kellene
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 11:36
1/6 anonim válasza:
Nem írtál egy egy tizedest? Ennél még egy hajszál is vastagabb. Gondolom valami jó acélos drót kell ami nem szakad könnyen. Esetleg cekásznak való vezetéket kapsz elektronikai boltban, vagy kiszuperált hajszárítóból kiszedet és kiegyenesíted, de azok is pár tized milliméteresek.
2/6 anonim válasza:
Nekem van,adnák is belőle,csak nem látom hova tettem annó.
4/6 A kérdező kommentje:
nem írtam el a mm-t
elvielg tényleg ilyen vastagságú dróttal kéne dolgozni.
Árulnak is neten csak 1 hónap mire megjönne kínából
De ez az ellenállás huzal nem is rossz ötlet, köszi
2020. okt. 28. 16:51
5/6 anonim válasza:
Ø 0,5 mm.-esem van. Ha írsz címet, beleteszem egy borítékba, és elküldöm. Vagy Gödöllő környékén átveheted.
6/6 anonim válasza:
Nos, megkaptad kinából a megrendelésed? Ilyen ellenállás huzaljaim vannak. Van több féle, de azok már vastagabbak. Ellenállás szalagjaim is vannak.
Ø 0,12 mm. Kanthal D 0,88 kg. – 0,1 tare = 0,78 kg.
Ø 0,12 mm. Kanthal A 0,32 kg. – 0,1 tare = 0,22kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!