Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljam meg magam...

Hogyan tanuljam meg magam szerelni az antik óráim?

Figyelt kérdés

Gyűjtögetek már régóta, vannak olyan régi szerkezetekkel rendelkező óráim, hogy sajnos már nem vállalja egyik mester sem a szerelésüket.

Hogyan kellene elkezdenem a folyamatot?

2020. okt. 25. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
2020. okt. 25. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha néztél is videót, akkor keríteni kellene valami “ócskább” darabot és azon gyakorolhatnál.
2020. okt. 25. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szerezz pár valóban olcsó órát. Tanuld meg az alap fogásokat. Ha már simán össze tudsz rakni egy-két alap órát, akkor lassanként lépegethetsz felfelé az igényesebb darabok felé.
2020. okt. 25. 17:20
 4/8 Szirty ***** válasza:

Szerintem is pár értéktelen darabon próbálkozz.

Kell a tapasztalat. Ha kiderül hogy nincs meg hozzá a szükséges ügyességed, türelmed és kitartásod akkor kútba esett terv.

2020. okt. 25. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, veszek pár egyszerűbb orosz darabot például, és a videókból tapasztaltak alapján próbálkozok. Természetesen ha nem megy, vagy nincs hozzá türelmem, nem erőltetem, hiszen ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2020. okt. 25. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Eszközöket honnan érdemes beszerezni?
2020. okt. 25. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne piacokon szétnézni.
2020. okt. 25. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Erőltessük, majd csak menni fog (mondta Sztálin elvtárs). Én a biedermeier asztali óráimat mindet magam javítottam, bár némi műszerészi szakmai ismerettel rendelkezem. Többnyire nem voltak kifejezetten órás szakmai ismereteket igénylő feladatok, mert a hibák zöme egyszerű barkács jártassággal is orvosolható (enyvezés, ragasztás, tisztítás stb.).
2021. jún. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!