Ha én csak hallgatom a vasúti, a repülős, a taxis, a tűzoltó rádióforgalmazást, de nem szólok bele, az büntetendő?
Nem.
Egyébként...?
Hogyan,miféleképpen tudod ezt végrehajtani?
Kibányáztam a terméket a linkből. :)
Ezzel,sehogy.
Nem használnak a leírtak ilyen sávokat.
Te semmivel. 30 éve még vehettél egy kilöketű FM-re való VHF-UHF vevőt, és megtalálhattad az átjátszók lejövő frekvenciáit.
Amióta EDR rendszer van, nem tudod legallgatni semmilyen lakosság által könnyen hozzáférhető eszközzel. És ha eszközöd lenne is, ha nincs megfeleően felprogramozva, csak egy darab vas.
"ha van erre vonatkozó szabály, ideírnád."
Általában a szabályok korlátozásokat tartalmaznak. Olyasmire nem nagyon van szabály amit szabad. Legfeljebb tiltó szabály kivételeként fordul elő.
már írtuk tegnap is hogy hallgathatod, nem lesz belőle baj ha nem ugatsz bele a dumájukba.
a rendőr, mentő, tűzoltót nem tudod hallgatni, spéci rádió kell hozzá, olyant meg nem fogsz tudni szerezni még akkor sem ha a belügminisztériumban van valami magasrangú ismerősöd.
a repsávot nem forod tudni a kis bafonggel hallgatni.
például wouxun kguv9d tud repsávot. de annak is akkor van csak értelme ha mondjuk Budapesten laksz. vidéken csak az elhaladó gépeket lehet 1-1 pillanatra hallani - ha lehet.
amúgy felesleges is reprádiót venni, a fontosabb frekiket itt tudod hallgatni online: [link]
a vasúti rádiókat lehet hallgatni ahogy mondtam tegnap is. 160-as vonali/állomási csatornákat simán lehet hallgatni ezzel.
és a taxisokat is lehet hallgatni. meg rádióamatőröket is be lehet fogni a bafeng-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!