Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 2 nCore fiókkal nem tiltanak ki?

Blabla bala kérdése:

2 nCore fiókkal nem tiltanak ki?

Figyelt kérdés
2 nCore fiókot használok. Mindekettő külön email címen van, de egy gépről használom mindkettőt. Nem tilthat ki az nCore? Hogyan tud valakit is kitiltani?

2020. okt. 14. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mindkét fiókot törölni fogják. A számítógép ujjlenyomatát figyelik, tehát ha azonos számítógépen lépsz be mindkettővel, repül a tiltás. Ha két külön eszközről intézed, mind a belépést, mind a letöltést és véletlenül se lépsz be és töltesz keresztben, nem jönnek rá.
2020. okt. 14. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

én sok helyről lépek be: telefon, tablet, véges gép, de csak 1 helyről seedelek.

én beírtam a megjegyzésbe a fentieket.

ez ekkor történt: Regisztrált: 11 éve 26 hete

és azóta nem izélgetett senki!

ha nagyon parázol írj rá a staffra!!

2020. okt. 14. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
véges = céges
2020. okt. 14. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha külön gépről, ugyan azzal a google fiókkal jelentkezek be, akkorsem tilt ki?
2020. okt. 14. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is több felhasználót használok teljesen össze vissza, mikor melyik jut eszembe vagy van elmentve a böngészőbe, asztali gépeken, laptopon, mobilon rákeresni, ismerősök gépén ezt azt letölteni. Tojnak rá magasból, szerintem idejük sincs ilyen marhaságokat nézegetni meg tiltogatni érte. Max ha valaki direkt ki akarná játszani a szabályokat nagyüzemszerűen, akkor léphetnek. De egy sima felhasználót minek baszogassanak? Vagy ha engem ezért kiraknának, az se érdekelne, majd leszedném máshonnan.
2020. okt. 14. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

#2 ez teljesen szabályos, ha ezeken a gépeken egy fiókot használsz. Ha egy gépen két fiók van, akkor tiltanak ki.

Kérdező: ha kizárólag külön gépen használod a két fiókot, nem jönnek rá. Mindez a töltésre is vonatkozik, meg a belépésre is. Ha belépsz vagy letöltesz ugyan azon a gépen, akkor jönnek rá.

2020. okt. 14. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nem csinálsz baromságokat, seedeled a dolgokat rendesen, stb. akkor nem lesz gond!
2020. okt. 14. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
amíg jó a seed, addig leszarják, nyugi :)
2020. okt. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!