Van valami adat arra, hogy a különböző típusú ledekből készült ledszalagok mennyit fogyasztanak?
egyedül azt az adatot látom, hogy az 5050-es LEDekből készült 5 m-es szalag 5A, és a többire is ezt olvasom, de én mértem 3528-as LED-es szalagot, és annál az 5m kb 1,6 A.
van valami táblázat esetleg, ahol meg tudom nézni, az egyes ledtípusoknak mennyi a tényleges fogyasztása? ez a 0,2W/ led nem igazán fedi a valóságot minden esetben.
pl:
Igen, van, nemtom, hogy mit írt ez az előző két majom. Átlagosan (szóval nem mind) egy ledszalag 12W/m fogyasztással dolgozik, ezzel kitudod számolni, hogy mondjuk egy 10m-es szakasz 120W. Kiszámolni pedig úgy tudod, hogy mennyi a fogyasztása, hogy (ha tudod, hogy átlagosan mennyi időt működik)
kW×h, azaz 120W esetében 0,12×0,5 (h az óra jele, azaz 60 perc, ebből következik, hogy 0,5 az fél óra) és ebből megkapod, hogy 0,06kWh a fogyasztás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!