Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Íróasztalom mellé egy állólámp...

Íróasztalom mellé egy állólámpát szeretnék, felfelénéző burásat vagy lefelé néző burásat érdemes venni?

Figyelt kérdés
az íróasztal egy sötét sarokban van, nagyon kevés fény jön oldalról és hátulról. az asztali kis lámpa élet fényt vet, így nehéz írni és olvasni is, mert árnyékot ad a kezem. Egy állólámpát gondoltam mellé, többnyire 170-175 cm magasak, van ami egy búrás, de lefelé néz a búrája mint az asztalinak, vagy van amiben van egy mennyezet felé néző bura meg egy olvasókaros kislámpája lefelé néző burával. szerintetek melyiket érdemes, hogy normálisan tudjak rajzolni, írni az asztalon?

2020. okt. 8. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyat vennék ami felfele néz de van olvasó lámpája.Azzal nem nyúlhatsz mellé.
2020. okt. 8. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Létezik olyan ami felfelé néz és olvasólámpával is el van látva. Ha lefelé néz a búra az is jó de ha rossz helyre teszed akkor ugyanúgy jársz mint az asztali lámpáddal. Én javaslom inkább szerelj a falra oldalsó lámpatestet valami normális izzóval hosszútávon az lesz a legjobb.
2020. okt. 8. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
En az ikeabol vettem a legolcsobb allolampat, ket aga van, es kulon is fel lehet kapcsolni a ket lampat, de egyszerre is eghet. Tokeletesen mukodik mar 3 eve, tulelt 3 koltozest is.
2020. okt. 8. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Az 1-esnek igaza van
2020. okt. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!