ELM327 OBDII olvasó mire jó?
Hali. Vettem egy Elm327es obd olvasot. Semmi normalis alkalmazast nem talaltam eddig hozza, ami kajak megmondta volna a hibakat. 1 alkalmazas irt ki egyet, de az sem arrol ami a muszerfalon vilagit.
A kerdes a kovi lenne: Ti melyik alkalmazast hasznaljatok? Illetve tud valaki olyat, amelyikkel KODOLNI lehet az autot? BMWm van es szeretnek par "rejtett" tulajdonsagot bekapcsolni rajta. Jo lenne ha talalnek ilyen alkalmazast ami felismeri az olvasot es tudja kodolni is.
ELM327-el te nem fogsz semmit "kódolni". Csak kiolvasni jó, és hibakódot törölni. Nem is szereti minden autómárka, a BMW-ről konkrétan nem tudom, hogy szereti-e vagy nem, nézz utána.
Nekem amire kellett, arra jó volt, a Scanmaster ELM programot használok hozzá. Hibakódokat jól értelmezte, a hiba keletkezésekor fennálló motor-állapotot is ki tudta olvasni.
Vajon a Renault mér olyan @ hogy más a csatlakozója mint pl a Fiatnak?
Sehol nem találok hozzá való kábelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!