Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell az e-könyv olvasót...

Hogyan kell az e-könyv olvasót használni?

Figyelt kérdés
E-könyv olvasó.

2020. jún. 4. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem teljesen egyértelmű a kérdés, de igyekszem vázolni. Feltételezem, hogy magyar nyelvű könyvekről beszélünk (Amazon kilőve). Az ember a telefonján/tabletjén/számítógépén vásárol/letölt e-könyveket, és azokat (jobb esetben átalakítás nélkül) átmásolja az e-könyv olvasóra.
2020. jún. 4. 14:15
 2/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem én sem pontosan mire vonatkozik a kérdés, talán kifejthetnéd.
2020. jún. 4. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:
A használatára vagyok kíváncsi, nem muszáj, hogy e-könyv olvasóm legyen a ha e a Huawei Y6 2019-as mobilomon is tudok e könyveket olvasni? Magyar könyvekről van szó egyébként.
2020. jún. 5. 10:20
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Értem, hát az e-könyv olvasónak a kijelzője olyan, ami nem bántja a szemed, azért jobb,nem vibrál, hasonlít a papírhoz.
2020. jún. 5. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Mobilon ugyanígy megy. Letöltesz egy könyvolvasó app-ot, pl. az FBReadert, mellé könyveket, lehetőleg külön mappába, az app majd indexeli ezt, és szépen beolvassa a könyveket, aztán akár csoportosíthatod is őket pl. szerző szerint, ha megfelelően be vannak állítva.
2020. jún. 5. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:

"nem muszáj, hogy e-könyv olvasóm legyen a ha e a Huawei Y6 2019-as mobilomon is tudok e könyveket olvasni?"

De mi az összefüggés? Nem kell autódnak lenni ahhoz, hogy vonaton utazhass.

Viszont telefonon olvasna könyvet a halál... arra pont kiváló az e-könyv olvasó.

2020. jún. 5. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Olvastam már 3,7"-es telefonon is apró betűkkel, és egyáltalán nem volt fárasztó. Ennek a kijelzője még egy kicsit nagyobb is, mint egy átlagos e-könyv-olvasóé, bár az igaz, hogy jóval keskenyebb (vagy éppen szélesebb, ha fekteti). Viszont a legtöbb böngészővel ellentétben általában van pl. automatikus elválasztás is, ami egész jól működik. Az e-könyv-olvasók fő előnye, hogy tűző napon is kényelmesen olvashatók.
2020. jún. 5. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

"Olvastam már 3,7"-es telefonon is apró betűkkel, és egyáltalán nem volt fárasztó."

Volt nagyon régen egy ilyen kabarétréfa, aminél mindig az volt a csattanó, hogy már próbáltam. Egyszer. :) De van, aki sokat olvas, annak bizony a 3,7"-os képernyő csak tönkreteszi szemét néhány év alatt.

"Ennek a kijelzője még egy kicsit nagyobb is, mint egy átlagos e-könyv-olvasóé"

Az hogy lehet? Hogy lesz a 3,7 nagyobb, mint a hat? Bár erről meg eszembe jut, régen a táviratot olvasták papírszalagon...

2020. júl. 14. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a fentebb említett Huawei Y6 2019--re céloztam (6,09"). Azt nem írtam, hogy maradnék a 3,7"-es kijelzőnél, ha lehetne választani. 6"-en nyilván kényelmesebb.
2020. júl. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!