Hány játékapp van letöltve a telefonodra, tabletedre? Hány játékkal van időd napi rendszerességgel játszani?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 14:24
A kérdező szavazást indított:
Naponta játszom, 1 játékkal
Naponta játszom, 2-3 játékkal
Naponta játszom, 4-nél több játékkal
Nem játszom napi szinten
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nincs idom erre mindennap. Kar h nincs ilyen opcio megvalaszolni.
Sajnos a mostani jatekok amugy is a legtobbje idokorlatos. Ahoz h tovabb lephess vagy varni kell az elejen 5percet par het mulva mar 2napot,vagy fizetsz. Bankartyaval vehetsz gyemantot🧐 rubintot aranypenzt aztan azzal felgyorsithatod es persze ugy van kitalalva az osszes h egyre tobb idot toltsel el vele.... Nem eri meg, ha ilyen es az elejen kiderul azonnal torlom, nehogy beleessek a csapdajukba.
2/5 anonim válasza:
Nekem most pillanatnyilag 21 játék van letöltve, de ennek a nagy részével nem játszom, csak pár havonta, és csak azért vannak meg, mert már nagyon sokáig eljutottam, és nem akarom elveszíteni az eredményem. :D Tudom, hülyeség, de nincs gondom tárhellyel, majd letörlöm őket, hogyha lesz. Meg van köztük olyan is, amit mostanában töltöttem le, és még csak kipróbálgatom.
4/5 anonim válasza:
Néha a klotyón lezúzok ezzel 1-2 pályát:
5/5 anonim válasza:
Kb 8 játék van letöltve de abból 3 játszom minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!