Rossz a TV vagy nem rossz?
Van egy régebbi Orion tévénk. Kb 8- 10 nappal ezelőtt be szeretem volna kapcsolni - de nem lehetett. A tévén lévő piros LED (készenlét) világított de sem a távirányítóval sem a tévén lévő gombokkal nem lehetett bekapcsolni többszöri próbálkozás után sem. A távirányítóban KB két hónappal ezelőtt lett elem cserélve. Oké - gondoltam a tévé tönkrement. Másnap még egyszer megpróbáltam bekapcsolni mielőtt szerelőt hívtam volna - és elsőre sikerült a távirányítóval bekapcsolni. Kikapcsolás után a tévén lévő csatornaváltó gombbal is gond nélkül be lehet kapcsolni. Ami előző nap nem sikerült.
Mi okozhatta ezt? Az elmúlt KB egy hétben a tévé tökéletesen üzemel. A távirányítóval és a tévén lévő csatornaváltó gombbal is elsőre bekapcsol.
Nagyon kár lenne kidobni, szokott ilyen hibája lenni, gazdaságosan javítható.
Kisülés: hülyeség.
Nem tudom, minek szól bele, akinek lövése sincs a témához, válasza még kártékony is.
Előzőleg nem részleteztem, de ez úgy szokott lenni, hogy később a hiba visszatérhet, olyan szinten is, hogy egyáltalán nem tudod elindítani.
Ha olyan típus, amire gondolok, tehát ilyen látnoki típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!