Csak nekem rossz a mobilnetem a balatonnál?
Figyelt kérdés
Voltunk nyaralni a balatonon és a nyaralóban nem volt wifi és mobilnetet kellett használnom és használhatatlan volt a mobilnet nekem egy Digi-s sim kártyám van úgyhogy megnéztem édesanyám telefonján ami Telekomos és neki is használhatatlan volt a mobilnet viszont mikor visszaértünk a városba ahol lakunk megint gyors volt a net mind kettőnknek (kb. Olyan gyors a mobilnetünk mint a rendes wifi ha jó)2020. aug. 15. 23:04
1/6 anonim válasza:
Én megosztom róla a neten laptopon és egy xbox one-n is és jó, Balatonlenese.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom ti merre voltatok de én 2 hetet voltam táborba szárszón és tökéletes volt.
Nem lehet hogy nem volt térerő?
3/6 A kérdező kommentje:
Balatonfenyves és a térerő is 3-4 csíkos
2020. aug. 16. 00:16
4/6 anonim válasza:
Lefedettség függő. Valamint lehet valami fedi a jelet.
Van a közeli faluban olyan, hogy mindenhol van internet, de a buszmegállóban már nincsen térerő egyik szolgáltatótól sem.
5/6 anonim válasza:
lehet sokan vagytok ugyanabban a cellában.
6/6 anonim válasza:
Nekem a Telenor szánalmasan szar volt, több alkalommal is voltunk a nyáron.
Mindig szar volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!