Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi ez az SMD alkatrész? 36AP....

Trenka Tibor kérdése:

Mi ez az SMD alkatrész? 36AP. SOT23-6 tokozású alkatrész. Konkrét infót sehol sem találok a nevezett alkatrészről. Egy PoE tápfeladó alkatrésze. Vagy ez, vagy az optocsatoló halálozott el, de mérésem szerint az előbbi hibásodott.

Figyelt kérdés

#36AP SOT23-6 SMD alkatrész
2020. aug. 28. 22:52
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
67%
LD7536
2020. aug. 29. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:

...és már itt is megjelent a lepontozó :(

A "túlképzett" szájkaratés, aki már egy ideje folyamatosan beleáll mérnök úrba, nem képes elviselni, ha valaki tényleg ért hozzá.

2020. aug. 29. 12:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem vitafórumot kértem Uraim! Csak segítséget! Ezzel még a problémám nem oldódik meg. Kézzelfogható információt kértem, nem fikázást.

Elnézést kérek, hogy nem ismerek minden elektronikai alkatrészt, főleg nem

a " Made in Chaina " cuccokat.

Anoninak egy kérdés. Ki a fene az a "túlképzett szájkaratés" aki beleáll mérnök úrba? Most először léptem be az Elektronikus eszközök oldalra, így

nem tudom, mi zajlik a csatornán, ki a túró, az a "lepontozó"? Mi a fene folyik itt? Hogyan bízhatok önökben, ill. ebben a csatornában? Ha valakit

el lehet bizonytalanítani, itt a példa. Ismeret hiányában próbálok több infót szerezni, mivel nem vagyok atomfizikus, csak egy hétköznapi ember,

csak egy nagy katymaszt kapok, bárhová fordulok. Legalább egy ember vette a fáradtságot, hogy, útmutatót biztosítson. Köszönöm.

2020. aug. 30. 16:46
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem érted, de ne is törődj vele.

Az illető pont így mérgezi ezt a felületet.

De valószínűleg nem arról van szó, akire a #2 is gondol, sajnos itt több sérült alak is megfordul.

Van egy másik hülye, amelyik már régebben ezt csinálja, tavaly például több esetben így provokált veszekedéseket, mert direkt erre élvez.

Más szakembereket is leugatott, hogy mit "okoskodunk" ezen a gagyi oldalon, szakmunkásnak gúnyolt minket, meg ilyesmi.

Privátban mocskolódott többször, amiért jelentettem is,

Nem normális.

Utóbbi időben megelégszik annyival, hogy gyakran a délután első felében jelenik meg (amikor kiengedik a diliházból?) és jól leminősít, de utána már nem követi a témát általában, tehát elvileg ezt sem fogja látni, amit most írok.

Ezt nézd meg:

[link]

[link]

2020. aug. 30. 17:18
 5/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Illetve a 2. link folytatása lemaradt:

[link]

2020. aug. 30. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!