Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Átvertek a jofogáson? Mit tegyek?

Delavega kérdése:

Átvertek a jofogáson? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Átvágtak a jofogáson, előre elküldtem a pènzr. 20.000ftot. majd pár napra az ürge eltűnt a jófogás ról, bankszáma neve megvan, èrdemes feljelenteni, vagy tanuló pènz?! Sosem szivattak mèg meg eddig. De ezután soha többet nem veszek semmit sem a jofogáson. Mivel nem nagy összegről van szó annyira nem panikoltam be, de csak hát csalódtam. Nevemet nem tudja felhasználni ugye?! Vagy tegyek jelentést a jofogáson?! A választ előre is köszönöm.

2020. aug. 27. 10:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Èrtem,persze ez így van, lehet hogy másokat drágábban is átvert, délután valamikor beszélek a jofogásssal, legalább ezt megtenni hogy többet ne csináljon ilyet. De szerintem már mások is jelentettèk. Majd jövök gèpröl.
2020. aug. 27. 11:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Aljas emberek vannak, vicces kicsit, hogy benne van a nevében, h "Szarka".

Sajnálom, h csalódtál, rendőrségre érdemes bejelentést tenni. Nem biztos, h te voltál az első, akit átvert. Én is utaltam többször előre, de eddig minden okés volt.

2020. aug. 27. 11:39
 13/24 A kérdező kommentje:

LOL. Másnak volt annyi esze ès időben lementette a jófogás profilt. Mást is átvert:

[link]

Ebből mèg baj lehet, mondjuk nem nekem, de ő sokkal többet bukott mint èn. Mentsètek a profilon látható kèpet infót. Kiègtem. (: Azért ehhez pofa kellett csabánk nak

..

2020. aug. 27. 12:00
 14/24 anonim ***** válasza:

Te 20ért akartal xbox one-t venni?

Nem gyanús.

2020. aug. 27. 12:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Kicsit sem. Most már toljam fel magamnak de írtam a srácnak akit szintén átvertek. Ès írta hogy rajta kívül mèg 10 embert is átvert köztük egy rendőrt is, remélem a rendőr akit átvertek már nyomoz a dologban.
2020. aug. 27. 12:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Eléggé forr most a jofogás emiatt. Állítólag másnèven is hirdet ugyan ugy....
2020. aug. 27. 13:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Olcsó húsnak híg a leve
2020. aug. 27. 15:20
 18/24 A kérdező kommentje:
Amúgy át nyálaztam a jofogát S rengeteg embert vágnak át mèg most is, mintha direkt a szabályokat használnák ki, S tudják hogy így sokakat átverhetnek. Rèszemről zártam a jófogás vásárlást 1 èletre, nem.így kellene ennek működni, most hogy jön újra a korság tuti hogy elszaporodnak a csalók. Azt már kinyomoztam hogy hol nyitotta a számlát azt is hogy helyileg hol. De a banknak nem áll módjában lakcímet adni. Rafkos...
2020. aug. 28. 20:12
 19/24 anonim ***** válasza:

De mégis miért adna el 20-ért egy x one-t?

80-100 körül van még mindig.

Picit se volt gyanús?

2020. aug. 28. 20:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért, hogy kellene akkor a jófogásnak működnie? Arról nem ők tehetnek hogy megjelennek ott csalók, de hát azért ha egy terméket a valós árának töredékéért árulnak, az nem tűnik gyanúsnak? Nem láttam az eredeti hirdetést, de gondolom személyes átvétel lehetősége nem volt, talán ebből is érezni kellett volna hogy ezt hagyni kell a pitsába.. lehet hogy a csaló egy hajléktalannak csinált bankszámlát, bankkártyával felveszi a pénzt, és a büdös életben nem kapják el. Fogd fel tanulópénznek a dolgot.
2020. aug. 29. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!