Apple MacBook Air13” (2017)-ről mi a véleményetek?
Szia! Én június végén vettem, mert a régi HP laptopom beszámították, illetve akció volt erre a 2017-es modellre. Nekem Apple készülékeim vannak, Ipad és Iphone, ezért gondoltam Macbookra és ez volt a legjobb árban a céljaimra.
Én nagyon szeretem, baromi sokáig bírja az akksi, intenzív használat mellett is kibírja az 1 napot, készenlétben meg akár egy hétig vagy tovább. Nagyon jó, hogy csak lehajtom a gépet este, felnyitom reggel és mindenféle töltés meg akadozás nélkül ott tudom folytatni, ahol abbahagytam. Más almás cuccokkal pedig ökoszisztémát alkot nyilván. Megírok egy doksit Mac-en, egy gomb és rajta van az Ipad-en, ahol mondjuk pencillel tudok bele jegyzetelni.
A kijelző nem a legjobb, ez tény, illetve a tárhely sem sok, ez mégis egy 3 éves gép. Ha megengedi a pénztárcád (és diák vagy), akkor inkább a 2020-as modellt venném, mert arra sok helyen most tanévkezdési leárazás van. (Istyle-ban pl. a belépő gép 349 ezrer körül van, míg a 2017-es verzió 289 ezer talán, szóval érdemes elgondolkodni ezen...)
De alapvetően jó kis gép ez, de persze nem erőgép. Alapvető feladatokra alkalmas, megbízható.
Emagon most találtam ezt.. Ez a 2020-as verzió? Vagy, ha nem.. Akkor ez milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!