Szerintetek érdemes 2020-ban 2017-es Macbook Air-t venni? Szívesen meghallgatnám a pro- és kontra érveket is!
nekem jelenleg ilyen gépem van, én szeretem
attól is függ, hogy mire akarod használni?
Ebből jó eséllyel csak veszekedés lesz. mert az Alma - Ablak ősi ellentét. :-)
Én biztos nem vennék 13 collos gépet, 128 Gb SSD-vel, közel 300 000 Ft-ért. A feléért is kapsz már jobb paraméterű nem Almás gépet, és ha az Ablak zavar akkor ott a Linux.
De te tudod mire akarod használni, mik az igényeid. Mindenesetre szerintem az Almás cuccok árának több mint a fele csak a státusszimbólum megfizetése. Kb. mint a városi használatra vett Maseratti...
Hát nem tudom.. Nekem egy régebbi van (2013-as), de ha váltanék, akkor az újat venném az új kijelzővel. Nem azért, mert nem lenne elég végül is mostani (13"-re éppen még elégséges a felbontása, legalább is engem nem zavar, minden elfér és olvasható, amit akarok).
Általános célra bőven jó, feltéve, hogy nem 4GB memóriával tervezed, azt felejtsd el, szörnyű (Windows is borzalmas 4GB RAM-on).
A macOS desktop alternatívája sokkal inkább a Win10-es, semmiképpen nem a Linuxon futók, összehasonlíthatatlanul gyengébb akármelyik DM Linuxon (az Elementary közelíti, de azért még az is messze van, aki használta mindkettőt, tudja, mik a különbségek). Én szeretem a Linuxot, de desktop-on csak akkor használnám, ha fizetnének érte :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!