Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudnék szerezni/bontani...

Honnan tudnék szerezni/bontani/venni ilyet?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy 12V-os villanymotorra, nagyjából olyan mérettel és paraméterekkel, mint egy ablaktörlő motor, de a kimenő tengelynek párhuzamosnak kellene lennie, mert csak úgy fél el. 12V, kb 50-80W, 100/perc kimenő fordulat. Hol kapnék ilyet, esetleg miből tudnám ezt kibontani? Már a teljes internetet végignéztem, de nem találtam, csak sokkal kisebbet (modellekbe) és sokkal nagyobbat (ipari gépekbe).

2020. aug. 21. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mire kell, mit akarsz vele működtetni? Ha mindent megnéztél és nincs ilyen motor, akkor érdemes a konstrukciós elképzelést átgondolni, mert létező termékkel sokkal könnyebb lesz megvalósítani, mint elképzelttel.

Amúgy léteznek áttétellel egybeépített motorok, csak nem tudnád megfizetni, gondolom nem akarsz egy hobbiprojektre több tízezer forintot beáldozni.

2020. aug. 22. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt van, felhozom újra.

A szeptember 5-én feltett kérdésre egy másik válaszoló hasonló választ adott.

2020. szept. 5. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!