Milyen VHS digitalizáló eszközt ajánlanátok 15.000.- forintig?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy Windows 10 kompatibilis legyen. És az árat ne haladjuk túl, nincs több pénzem rá sajnos.2020. aug. 17. 19:49
1/6 anonim válasza:
A Tescoban láttam az RCA kábelek környékén ilyen eszközt. De ez persze csak az interfész, egy magnó is kelleni fog, meg egy szoftver. Én a virtualdubot használtam még az analóg korszakban, egy TV tuner kártyával nyers aviba felvettem az adást (a CPU képtelen volt a szűrőket és a tömörítést alkalmazni az élő jelen), majd egy körbevágás, zajszűrés, átméretezés (képarány javításhoz), tömörítés láncon xvid-be mentettem (te inkább már x264-et használj).
2/6 A kérdező kommentje:
Videómagnó van itthon, azzal nincs gond.
2020. aug. 17. 20:09
4/6 anonim válasza:
veszel egy lejátszót amivel lehet dvd-re rögzíteni, ez kb 10 ezer.
gondolom VHS lejátszód van, veszel még egy átjátszó kábelt, és mehet is.
én így digitalizáltam több napnyi kazit.
5/6 anonim válasza:
Esetleges pioneer-panasonic dvd-hdd írókban van tbc korrektor, amivel már értelmesen tudsz digizni s még a minőség is fellelhető.Hdd-re rögzíted, dvd-re kiírod.
Ezeket az usb sz@rokat felejtsd el...pénzkidobás, mert tuner kártya is jobb.
A talált hdd-dvd írók manualját elolvasod, abból megtudod, melyik tbc-vel ellátott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!