Multiméter feje megolvadt, kormos lett helytelen bekötés miatt. Ez ront számottevően a mért értékekben?
Finoman fogalmazol, ampermérő állásban feszültséget mértél vele és elpukkant.
Van olyan műszer, amiben a biztosítatlan 10 A-os söntnek semmi baja nem lesz ilyenkor.
Más esetben a biztosíték kiolvad.
A műszer viszont vagy jól működik, vagy meghibásodik.
A kettő közötti állapottól nem kell tartani.
Ezt már neked kell kikódolni a válaszomból.
Igyekeztem kicsit bonyolítani, hogy ne legyen túl egyszerű, de benne van a válasz és nem írom le még egyszer.
" Mivel a hosszúságából vesztett pár század milit, ami vastagsággá alakult, ezért kisebb lett a vezeték ellenállása a gyárihoz képest, ezt kérdezem, hogy mekkora eltérést okozhat ez."
A vezeték ellenállása nincs bekalkulálva a működésébe, szóval ne aggódj ilyenek miatt.
Nekem is volt egy kollégám, aki elkérte a mászerem, és másnap mikor visszahozta, nagyon sietett. De végülis elárulta miért van olyan furcsa szaga a műszernek.
Meg akarta mérni, hány amper van a konnektorban. De nem tudta meg hogy mi a válasz a kérdésére ...
Amúgy nyolcadikos anyag, neked is ajánlom a figyelmedbe a dolgot. Ha még csak hatodikos vagy, ne aggódj, tanulni fogjátok.
6:
De én a műszerről magáról beszéltem, mert arra álmomban sem gondoltam volna, hogy valaki ilyen hülyeséget képes feltételezni.
Minden műszerhez csak a gyári zsinórt szabadna használni? Ez simán baromság.
Most meg már el sem tudom magyarázni, mert amikor alattomosan leminősítik a válaszaim, hirtelen elmegy a kedvem a tudás átadásától.
Ki érti ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!