Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Na akkor most mennyit is...

Na akkor most mennyit is fogyaszt?

Figyelt kérdés
A LED lámpára ez van írva: 11 Watt. Vásároltam egy fogyasztásmérőt amit a konnektorba dugva ezen keresztül működtetett fogyasztók fogyasztását méri. A műszer szerint a 11 Wattos LED lámpa (izzó) 21 Wattot fogyaszt óránként! A lámpa egy szobai állólámpa - más fogyasztó nincs erre a köre kötve.

2020. aug. 15. 20:23
1 2 3 4 5 6
 11/55 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

10:

Az ember, aki bárgyú szmájlikon kívül egyebet nem tudott még itt felmutatni.

2020. aug. 15. 22:03
 12/55 anonim ***** válasza:
15%
😂😂
2020. aug. 15. 22:32
 13/55 Szirty ***** válasza:
22%

"Sajnálatos, amikor valaki a tudásbéli hiányosságait csak személyeskedéssel képes kompenzálni."

"Itt mindig az szemétláda, aki szólni merésszel, pedig még igaza is van?"

Jó reggelt kívánok!

Akasztják a hóhért?

2020. aug. 16. 07:43
 14/55 Szervizmérnök úr ***** válasza:
14%

13:

Kizárt dolog, hogy ne hagyd lecsengeni, neked muszáj beleszólni.

Most miattad van az, hogy akkor már én is leírom, ami még eszembe jutott:

1. Évekkel ezelőtt történt (nyilván másik fórumon), de azóta sem bírom feldolgozni: valakit tájékoztattam egy helyesírási tudnivalóról és megköszönte.

Nem gúnyosan, hanem rendesen beismerte, hogy ő ezt nem tudta.

Utána gondolkodtam, hogy ez igen: intelligencia. Ilyen is van. (Nem csak szirti sasok vannak).

2. Ne érezzek szánalmat, amikor valaki engem ugat le, de még annyit sem tud az általánosból, hogy a mértékegységek, volt, amper, watt stb. (szóként leírva) mindig kisbetű. Annyira gáz...

3. Szakértő választ szeretne, de inkább leugat. Mert nem is akarja, hogy további infókat adjak át. Semmi gond, én nem erőltetem...

2020. aug. 16. 08:00
 15/55 anonim ***** válasza:
11%

11

Vallja a hisztériázó állandóan s csak az amper meg a watt fröcsög belőled;)

2020. aug. 16. 08:07
 16/55 Szervizmérnök úr ***** válasza:
14%

15:

1. Hisztériát csak te képzeled bele (nagyon jól ismerem a fórumok beteges képzelgőit, akik valószínűleg önmagukból kiindulva vetítenek hülyeséget a másikra).

2. Egy ismereteket / tudást terjesztő felületen leugatni azt, aki több évtizednyi tapasztalatait osztja meg, csak úgy hobbiból, mert nincs kedve mondjuk haszontalanul baromkodni (Facebookozni), ez maga az aljasság, kicsinyesség. Fáj nektek a tudás, vagy mi kínotok? Irigység?

3. Szellemi párbajra miért nem állnak ki soha a hozzád hasonlók? Ja, fegyvertelenül nem megy... Személyeskedni, hülyegyerek módjára viselkedni sokkal egyszerűbb. Intelligencia...

2020. aug. 16. 08:21
 17/55 anonim ***** válasza:
15%

16

Talán olvasd vissza fröcsögéseit, azt is ahol minden kérdezővel lekezelően, igazi parasztos takóként bánik;)

A faxbukról meg bizonyára éppen ezért tiltották ki, mert ilyen alja.

Az irigység meg a fegyvertelenek fegyvere, mint tiéd, dőlj bele, ha csak ennyire telik;)

2020. aug. 16. 08:56
 18/55 Szervizmérnök úr ***** válasza:
16%

Hűha, ilyenkor nagyon érzékenyek egyesek, persze köztudott, hogy helyesírás / tudáshiány / butaságra való figyelmeztetés borzasztóan fájdalmas tud lenni. Talán nem kellene butának lenni?

De ha engem ugatnak le, lehetőleg szakmai érvekkel cáfolok. Nem ilyen hülyegyerek módjára, bamba szmájlikkal vigyorogva, mint valami félnótás. Más kérdés, hogy ezen az oldalon minek, ha nem is akarja felfogni az ember.

Facebook: megint magadból indulsz ki, ha engem annyira hülyének nézel, hogy személyes adatokat osztok meg egy ilyen adathalász oldalon, nem beszélve egyéb ellenszenvről.

Álnevet meg bármennyit csinálok, van is, de csak szükséghelyzetre.

Neked minden szavadon látszik, hogy csak vetítesz, gonosz fantáziák lakoznak a fejedben, aminek a valósághoz semmi köze.

2020. aug. 16. 11:17
 19/55 anonim ***** válasza:
0%

18

Fröcsögj, fröcsögj, add magad, legalább közelíted sírodat;)

Te kis gyűlölködő, azt hiszed szakmai vitába lépek egy "ilyennel":)

2020. aug. 16. 11:32
 20/55 Szervizmérnök úr ***** válasza:
16%

19.

Persze, hogy nem mersz, de ennek oka csak a tudáshiány, hiába szépíted. Pont ezért gáz, amit művelsz, én nem égetném magam így, ahogy te csinálod. Múltkor is csúnyán beégtél, komolyan beképzelted a fejedbe, hogy a fejhallgató-kimenetek nincsenek felkészítve még a zárlatra is. Igaz, sok esetben még csak nem is kell ezért tenni semmit, ha ellenállással osztott.

Már aki ilyet benéz, annál alapvető hiányosságok lehetnek. Az elektronikát csak ugatja, hiszen ismerünk ilyeneket. Felszínes egyedeket. Nagyobb a duma, mint a mélységi tudás.

2020. aug. 16. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!