Hány fokra szoktátok hűteni nyáron a szobát? És mivel?
A ventilátor nem csökkenti a szoba hőmérsékletét.
Egyébként a klímát úgy ajánlott beállítani hogy 5-6 fokkal a külső hőmérséklet alá hűtsön.
Családi ház. Lent 26 fok van jelenleg, odafenn 29, nem is megyek fel, csak aludni, este 9 fele kinyitjuk az összes ablakot, és akkor már kellemes, hűvösebb levegő jön be, és reggel 26 fokban ébredünk.
4 éve volt egy hőhullám, amikor 32 lett odafent, na akkor akartam klímát, de akkor nem jött össze, azóta meg szerencsésebb nyaraink vannak. De egyszer lehet, hogy lesz, akkor se fogjuk 25-26 alá vinni szerintem.
Éjszaka folyamatosan szellőztetek, reggel mindent becsukok, ablakot besötétítem. Családi ház.
Nappal hőérzet csökkentésére ventilátort használunk (amúgy nem hűt semmit, csak huzatban gyorsabban párolog az izzadság, hűvösebbnek érzi az ember).
Szobát bérlek.
Klíma nincs, jelenleg egy kis asztali ventilátorom van, de hamarosan egy állót még beszerzek.
Illetve kartonpapír+alufólia+átlátszó ragasztószalag kombinációjával készítettem az ablakra fényvisszaverő "tükröt" , ami a délelőtt ideáramló napfénytől védi a szobát, ezáltal kevésbé melegszik fel. +sötétít is.
én se hűtöm mer nincs rá kess
tetőtérben lakom szóval meleg van (más ismerőseim nem is bírják) a nyári melegekben éjszaka 30 fok van - nappal 35
én már megszoktam - mert 28 alatt fázok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!