Bán Máté kérdése:
Hogy lehet az akvárium vizét nyáron nagy melegben hűteni?
Figyelt kérdés
esetlag valami praktika van rá?2011. jún. 4. 09:21
1/9 anonim válasza:
Nekünk van az akváriumban egy hőmérséklet-szabályozó. Ezen kívül nem szükséges semmit sem beletenni.
2/9 anonim válasza:
Van aki ventillátorral fújja a vízfelszínt, van aki hidegvizzel telt pet palackot állít bele...
3/9 anonim válasza:
Ha nagyon meleg lenne, szerintem tegyél bele egy jégkockát. De egyszerre csak egyet, nehogy megfázzanak a halak!
4/9 A kérdező kommentje:
mekkora akviba mekkora jégkocka kell kb.?
2011. jún. 4. 09:36
5/9 Platypus válasza:
Tavaly nyáron a 40 literes aksiba óránként dobáltam a fél literes fagyasztott palackokat, és így is alig tudtam 27 fok alatt tartani. Hosszú távon nem megoldás, elmész otthonról és megfőnek a halaid.
Ami rendesen működik, ha az akváriumot átalakítod nyitottá, és valamilyen ventilátort szerelsz fölé. Sokan számítógépes ventilátorból barkácsolnak.
6/9 A kérdező kommentje:
az enyém 50l es
2011. jún. 4. 09:41
7/9 Platypus válasza:
Hogy mennyi jég kell, azt neked kell kitapasztalni. Nem csak az akvárium méretétől függ, hanem a kinti hőmérséklettől is. Annyit szabad beledobni, ami csak 1-2 fokot hűt egyszerre. Jégkockával stabilan nem is lehet ennél többet elérni.
8/9 gfero válasza:
vagy fagyasztott palack vagy egy számítógép ventilátor felszerelve de a legjobb ha a házba szerelsz klímát és akkor neked is jó vagy veszel akvárium klímát de az nem olcsó
9/9 anonim válasza:
Én az imént barkácsoltam össze egy ventillátort a régi számítógépemből és egy mobiltöltőből és tökéletesen működöik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!