Xiaomi Mi Band 4 Aktivitásmérő megbízhatóan méri a lépésszámot, km-t és kalóriát?
Semmi nem mér valós lépesszámot, minden lépésszámláló a "zötykölődést" érzékeliblépésnek...
Akkor is számol, ha pl recskázol, kalapálsz, de pl egy durván kátyús úton egy rossz lengéscsillapítójú autóban is gyűlnek a lépésszámok... sokan hiszik azt, hogy ez a leghasznosabb funkció, pedig kb olyan haszontalan, mint a kcal égetés számláló...
Ma reggel felkeltem, kimentem pisilni, aztan felkaptam a nadrágom, poló, és mivel kesésben voltam, bepattantam a kocsiba, vezettem 50km-t, megálltam a lépcsőház bejáratánál, fellifteztem anyulámért, lelifteztünk, beültettem a kocsiba, elvittem 60km pestre, ahol egy magánklinikán megultrahangozták, mivel mozgáskorlátozott, ott is a bejárathoz legközelebb parkoltam (szabálytalanul és pofátlanul)
Utana hazavittem, fel a liftell, le a lifttel.... be a kocsiba, hazajöttem, akkor néztem elősször az órámra... az adatai szerint ma 3.4km-t gyalogoltam, és 9800at léptem...
Hát persze...
Ma reggel mikor felébredtem és felültem az ágyamban, megfogtam a telefont, hogy megnézzem mit mutat az alvás figyelés, amit amúgy elég jól csinál a mi band 4, akkor 53 lépést mutatott, hogy már megtettem ma... persze, biztosan alvajártam...
Kimentem szarni, 8méterre van a wc az ágyamtól, addigra valahogyan 108 lépés lett az 53ból...szóval ezt a lépésszámlálót nyugodtan el lehet felejteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!