Hány ampert fogyaszt egy 2000W-os hősugárzó működés közben?
+"sosem azt kérdezik meg amit akarnak, hanem amit gondolnak hogy meg akarnak kérdezni"
Igen, ez jellemző!
"Azért a kérdezőről feltételezem,"
Lehet feltételezni, de bebizonyosodott már sokszor hogy nem érdemes.
Szirty
„Lehet feltételezni, de bebizonyosodott már sokszor hogy nem érdemes.”
Lehet, hogy neked van igazad, láttam itt már olyat, akinek a kérdése értelmezhetetlen volt.
Abszolút. Én is láttam itt ilyet.
Sajnos gyakran a rossz és/vagy hiányos kérdés miatt a válaszolóknak túl sok feltételezésre kell hagyatkozni.
Persze az intuíció segíthet, van amikor ez be is jön és a feltételezés fedi a valóságot (inkább többé mint kevésbé) és a válasz betalál (helyes lesz).
Máskor meg a feltételezés hibás és oldalnyi köröket kell futni a kérdezővel itt hogy harapófogóval kihúzott információk alapján érthető legyen a problémájával kapcsolatos összes lényeges körülmény.
Ilyenkor (már ha a kérdező hajlandóságot mutat valamiféle együttműködésre a saját érdekében) örülhet a válaszoló ha a kérdező nem hülyézi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!