24 voltos 130 wattos elektromos rollerhez milyen akku kell?
na akkor gondold át és fuss neki mégegyszer a fenti mondatodnak!
nem b..gatásból írom, tényleg semmi értelme nincs :D
meddig szeretnéd használni?
mekkora vagy? 50 kg vagy 150 kg?
"A kapacitast konnyi kiszamolni abbol amit leirtam 130 watt es nyilvan nem fel orat akarom hasznalni"
Akkor mennyi lenne a kapacitás?
"A kapacitast konnyi kiszamolni abbol amit leirtam..."
Szégyenletes, hogy ilyen elemi butaságokat is ki mersz jelenteni, de azért van arcod még fikázó kijelentéseket is tenni, profi szakemberekre.
Profikra, akiknek innod kellene a szavait, hogy tanulhass belőle. Ehelyett direkt elintézed magadnak, hogy ne is akarjunk segíteni.
Mindezt úgy, hogy most is másolok tőled egy félmondatot, de egy szó kivételével pirossal aláhúzza az egészet a helyesírás-ellenőrző.
Mert ennyi az intelligencia. Hogy hányingerrel olvasom minden szavad, mert én még könyveken nőttem fel, nem telefonnal a kezemben, kisöreg. De azért te akarsz itt okoskodni...
Tökéletesen passzol:
Ne viccelj, amíg mások dolgoznak a szervizemben, mivel töltsem az időt, ha nem "trollkodással"? Ha már a tudás és tapasztalatok megosztását elutasítod magadtól.
Ilyet nem értem ezen az oldalon, a problémádon mennyiben segít, ha direkt szemtelenkedsz a rutinosabb emberekkel, de ti tudjátok (hozzád hasonlók).
Még azt sem lehet mondani, hogy én ugattalak volna le előbb, mondjuk primitív helyesírás miatt (joggal).
Nem, itt csak te kezdted a szemétkedést.
Az pedig soha nem vezet megoldásra.
"A legjobb ár kapacitás arány kell. Nem Google Huszárok válaszára vagyok kíváncsi a nem olyanokera akik értenek is hozzá"
A legjobb ár-kapacitás arány, ha leszereled róla a motort és lábbal hajtod. Így nulla kapacitású akkumulátor kell, aminek az ára is nulla, sőt tölteni sem kell. A lábbal hajtás közben pedig lesz időd elgondolkodni végtelen pocsék helyesírásodon és elképesztő szemtelenségeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!