Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Képet,hogy kell másolni...

Képet,hogy kell másolni google mapsról?

Figyelt kérdés

#Képmásolás,kivágás,android.
2020. júl. 20. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Másolni? Mármint szeretnéd a térképrészletet elküldeni valakinek? Ha gépről vagy, akkor képmetszővel ki tudod vágni azt a részt, ami kell és azt el tudod menteni, tovább tudod küldeni. Ha mobilról, akkor meg csinálj róla képernyőképet.
2020. júl. 20. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak a képet akarod, vagy a komplett útvonaltervet?lenyitod a balvoldali menüt és lemész a térkép beágyazása v megosztása menüpontra. Az ad egy rövid linket a térképrészhez.
2020. júl. 20. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Csináltam képernyőképet az meg van,onnan nem tudom hogy kell ide kirakni.
2020. júl. 20. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ide direktben csak linketxl tudsz betenni, ahogy az 3lőbb leírtam. Vagy a képedet fel kell tölteni ehy képmegosztó oldalra, és q kapott linket bemásolni ide.

Az első megoldás egyszerűbb

2020. júl. 20. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm🙋‍♀️
2020. júl. 20. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!