Lassú a laptopom. Kezdi megadni magát?
Egy újratelepítés is segíthet valamennyit, de legmeggyőzőbb egy SSD beépítése.
De ilyen szavakat, mint "kövi", nagyon gáz használni szerintem.
Hölgyektől és meleg férfiaktól elfogadható, esetleg.
Drága Szervizmérnök Úr!
Hölgy vagyok, akkor elvileg mar nem is olyan gaz ugyebar.. .
En szerintem senkitol sem gaz, ha egy ilyen oldalon nem figyel a stilusra, boven eleg arra figyelni mashol. Mindenesetre kapott a valaszara egy tetsziket :)
Ahogy elnezem az SSD arakat lehet jobb lenne ha akkor mar beruhaznek egy ujra? Olyan 70e korul neznek nagyon max 100e
4.
Akkor még belefér, úgy-ahogy.
Még azt próbáld megérteni, hogy a névtelen fórumokon és ilyen fórumszerű felületeken hagyományosan tegeződni szokás.
Ez még a 90-es években így terjedt el, amikor még szinte mindenki ismert mindenkit.
A Facebook-nemzedéknél jött be csak a magázódás, mert ott valós nevek (is) vannak, konkrét személyek.
Úristen! :DD
Na szóval: 100 alatt van olyan laptop ami jó lehet? Asusról jókat hallok, de azok drágán futnak, esetleg akciósan ki tudom fogni 100 alatt? Milyet ajánlanátok? Köszi szépen szép napot!
Nincs kizárva, hogy teletömődött porral és túlmelegszik, hány fokig melegszik fel, HWiNFOval meg tudod nézni:
Ennyi marhaságot:DDD
Oké, voltak hasznos sorok is, elismerem:)
Kell egy ssd 120gb-os is elég 8-10e ft-ért, ha csak böngészkedik neten a hölgy.Memória legyen legalább 4gb, az se pénz igazán, ha bővíteni kell.
Fel kell tenni a windows 7 rendszert, amit a proci-lap elbír 32-64 bitest, frissítést tiltani a fenébe, egy két mai korú böngészőt s hasít a gép simán minden oldalon.
Ez bevált megoldás.
Aki meg azt a fos win8 meg w10-et erőlteti, használja szenvedve, melyek frissítései csak lelassítják szándékosan az adott gépet-rabolják az ember idejét s +, hogy vegyél újat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!