Két mobil átjátszó torony között van a lakásom, a legfelső emeleten. Hogyan tudnám leárnyékolni vagy ellensúsolyozni a sugárzást, legalább a fekhelyemen?
De jó, akkor a házatokban jó megoldás volt a fém háló, több szempontból is.
De akik kísérleteket is végeznek, én úgy láttam ők is inkább csak arra próbálnak koncentrálni hogy nem okoz-e pl. rákot. Nagyon nehéz lenne bizonyítani, hisz a rák általában sok év alatt alakul ki és szerintem nem is sokaknak érdeke ezt bebizonyítani. De mondjuk én nagyon szeretnék jól aludni.
Beteg...
A szomszédodnak is van wifije, mobilja is.
A falban is futnak vezetékek, valószínűleg az ágynál, a fejed mellett is.
Költözz egy barlangba, és netezés helyett mécsesfénynél éldegélj!
A fejedet egyetlen káros "sugárzás" fenyegeti, a beteg agyadból kiinduló konteós téveszmék.
Szeretem mikor így semmit nem tudnak rólam, és leírják pl., hogy mi hogy megy a fejemnél :D. Te le vagy maradva pár körrel. Az ágyam egyébként annál a falnál van, ahol nem fut benne vezeték, a szomszédnál sem. Ez csak egy példa volt. De ne is erőlködj, már megkaptam a választ a többiektől.
A barlangos megoldás gyertyafénnyel amúgy tetszik, de inkább egy földházra gondoltam valós megoldásként. Ott nem kell szomszédot elviselnem, behúzatom az áramot, utolsó felhasználóként nem lesz nagy elektromágneses sugárzás sem, a netet meg megoldom kábelinternettel, az amúgy is mindig stabil és ideges sem leszek tőle, megtanulok még egy idegen nyelvet, amíg te unalmadban a telefonodat nyomkodod, hülyegyerek.
dejóneked... nekem nem megy a nyelvtanulás. :(
a hülyékkel meg ne foglalkozz még annyira sem hogy válaszolsz nekik.
"...de inkább egy földházra gondoltam valós megoldásként."
Ennyi...
Írhattad volna hamarabb is ezt a bizonyítékot az agybajra, hátha kevesebben fáradnak a válasszal.
Meg a nyelvtanulós... Mekkora jó kifogás.
Nektek elment az eszetek.
18:
Ezt is kifordítva fogod fel, mint valószínűleg sok mindent az életben (ismerős ez a típus, sajnos).
A valóság: túl sok agybeteget láttam már, akik embertársaiknak is rengeteg bosszúságot képesek okozni, furcsa képzelgéseikkel, kitalációkkal. Kifejezetten kártékonyak.
Kérem figyelmen kívül hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!