Mit gondoltok a Radium.hu weboldalról?
Laptopokat nézegettem és gyanusnak találom az alacsony árak miatt. (Pl: 1000GB tárhely, 16GB ram...250.000Ft)
Máshol sokkal drágábbak az ilyen laptopok. Csak nekem furcsa? 😅
Nem csak ez a két terméktulajdonság számít, sőt
Egyébként árukereső szerint megbízható bolt, nem is minden termékük olcsóbb mint az átlag, sőt olyan is van bőven ami drágább. Nyugodtan vásárolhatsz innen is, de érdemes körül nézni máshol is, elolvasni a véleményeket stb.
A rendelés pillanatáig kinyalják a s@gged, utána sz@rba sem vesznek.
Minősíthetetlen a vevői kapcsolattartás és a garanciális ügyintézés is. Arról nem is beszélve, hogy szakmaiságnak jelét sem mutatják.
Új laptop, céges vásárlás, mely a kezdetektől fogva kékhalálozik. Néhány diganosztika lefuttatása után hardverhibásnak ítéltem. A Radium-ot telefonon elérni lehetetlen, ezért a 3 nap vásárlástól való elállási jogomat érvényesíteni sem tudtam, ellehetetlenítették. ~350 ezrem csak úgy lebeg a levegőben.
A Chat-en 4 nap után sikerült annyit visszaírniuk, hogy ők nem garanciáztatják, azt saját magamnak kell intéznem a hivatalos magyarországi szervíznél (természetesen a szállítás önköltségen történik). Elküldtem a kijelölt helyre, a szervízben megállapították, hogy alaplap cserére érett a gép, mindezt a vásárlástól számított 7. napon. Kicserélték, de a jelzett kékhalálozási hiba nem hárult el. Mivel külön SSD+RAM bővítést kértem, amit a Radium belsősei intéztek, így egy újabb kört kell fussak náluk.
Kérdés, hogy most sikerül-e megugraniuk a dolgot, vagy újabb barmolás következik, amivel tönkretesznek még egy alaplapot/SSD-t/RAM-ot, vagy bármi mást. Ököllel verik a gépeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!