Honnan tudom, hogy hamisítványt vettem? (18650-es akku)
Figyelt kérdés
Vettem 3 db 4.2V-os 8800mAh Li-ion 18650 akksit, multiméterrel kettőnél ~2,6V-ot az egyiknél 0,00V-ot mutat tehát zárlatos. Félek bármelyiket is használni.. A webshop pedig továbbra is vígan árulja ezeket akciósan, pedig veszélyes is lehet. De amúgy nem értek hozzá ezért tettem fel a kérdést.2020. júl. 2. 15:57
11/12 anonim válasza:
Egyébként a súlyból is érezhető, hogy hamisítvány.
12/12 anonim válasza:
Hát, ha ilyen "no-name" márkákat veszel, azok szinte biztos, hogy hamisítványok. Vagy ha pl a normál Samsung logó helyett csak egy szimpla samsung felirat van, az is hamisítvány.
Én láttam ilyen cipőknél, a rendes Nike logó helyén más betűtípussal odanyomták.
Szerintem NAV-nál lenne érdemes bejelenteni, hogy ezen az áruházon bizony homokkal töltött akksikat árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!