Rossz a gázpalack amit vettem? -SÜRGŐS KÉRDÉS-(többi lent)
Oké, korábban már volt ilyen egyszer, hogy olyan gázpalackot vettem, amibe a szelep a képeken láthatómódon volt beleszerelve, azaz kilóg a menet, és fura tömítéssel van "beleoperálva" a palackba.
A tűzhelyem akkor sem égett vele, ki kellett cserélni egy másik palackra, mert folyamatosan kialudt és a gázrózsák csak félig égtek... Miután kicseréltem egy másik palackra égett normálisan, azóta többször is volt palack cserélve semmi baja nincs a tűzhelynek, egyébként is egy új tűzhelyről beszélünk.
Most ugyanott ahol anno a "hibás" palackot vettem megint egy ilyet kaptam, megint ugyanúgy félig égnek a rózsák meg kialudnak, és megint ugyanúgy van tömítve. Nem, nem nyomáscsökkentettet vettem, direkt megnéztem... sőt azóta kicserélte nekem az eladó egy másik ugyanilyen "furcsa" palackra, aminek ugyanaz a baja (ez látható a képen).
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek. A múltkori palackot, mármint amikor legelőször vettem ilyen furcsa tákolmányt, a kiskereskedő visszaküldte a telepre a jegyzőkönyvvel amit a boltjában írtunk, a telep visszaküldte a pénzem nagy nehezen, de azt írták hogy ők nem észlelték az általam jelzett hibákat, pedig jelzem arról vált le a tömítőanyag a szelep töve mellől ha hozzáértem, rosszabb volt mit ez... és nem égett vele a tűzhelyem...
Hallottam arról hogy árulnak ilyen házilag olcsó autógázzal töltött palackokat meg mindenféle tákolmányt, lehet hogy én is belefutattam egy ilyenbe?
Ne gondold ,hogy palackokkal manipulálnak.Nagyon veszélyes dolog lenne az.Minden palack töltés után MEO -n esik át.
A problémát a saját készülékednél kell keresni.
Ezt bízzad szakemberre !!
Levegős lett a palack a csapcsere után.
Ki kell vinni a kertbe, és pár másodperce megnyitni majd visszakötni.
Ha ezután is fennál a jelenség akkor a gáztűzhely lesz a hibás.
Valamint a PB-hez való fúvókák vannak benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!