Melyik AA méretű újratölthető akkumulátort érdemes venni?
Egérbe. Elfogadható ár, elfogadható minőség, amit keresek.
Köszi!
panasonic eneloop a legjobb!
de van vartám is azok is jól vírják egében, billentyűzetben.
A Lidl-ben szokott lenni akciós újratölthető akku, 1199 forint 4 db. Már majdnem kidobtam az egyik fejlámpámat, baromi jó fénye van de piszok gyorsan lemerült a 3 db Eneloop AAA akku, amivel korábban használtam. A Lidl akkuival ég és föld a különbség.
Van egy időjárás állomásom, ami tud világítani is néhány másodpercre, még sötétben leolvasom a kijelzőt. Ezt a funkcióját az Eneloop akkuval nem kell sokat használni, néhány alkalom után már alig világít. A Lidl akku itt is köröket ráver az Eneloop akkukra.
Ikeás Ladda. Az tulajdonképp Panasonic Eneloop átcímkézve Ikeásra.
Csak sokkal jobb áron.
na megjöttek az okosok akik 100 forintért vesznek elemet ami visszafelé hajcsa Paksot...
van ilyen haverom... mindent "ócó"-ért vesz utána meg hozzám hordja mert bedöglenek neki pár hét után.
4. "A Lidl-ben szokott lenni akciós újratölthető akku"
Ezek szerint van nem újratölthető akkumulátor is?
Melyik a legjobb? Ez sajnos csak a használat során derül ki. Nekem volt már többféle (Energizer, Varta, Tronic, Sony, GP...). Mindegyik közt voltak jobbak és rosszabbak. A japán és kínai gyártású Energizer közül a kínai bírta tovább. A Varta-k közül sok igen hamar legyengült. Érdekes, hogy a 2003-ban vett két kínai gyártású 1800 mAh-s GP, még most is jó, de lehet, hogy csak szerencsém volt velük. Úgyhogy én egyik gyártóról sem mondok se jót se rosszat.
Az Eneloop-ról azt írják, hogy nagy az önkisülési ideje, vagyis sokáig megtartja a töltését. Ha ez igaz, akkor az egérbe ilyen felel meg, mert itt kicsi az áramfelvétel, a lemerülés idejét lényegében az önkisülési idő szabja meg.
A LIDL akkut dicsérő ember konkrétan hazudik. AZ Eneloop jelenleg a legjobb akku a piacon, és ez ténykérdés. Ki lehet mérni a kapacitását, belső ellenállását, messze a legjobb. Utána van jó messze a Varta, ami még használható, a többire (LG, stb) szót sem érdemes vesztegetni.
Az illető bizonyára szándékosan trollkodik. Vannak itt páran, akik direkt rossz választ adnak, nem csak ebben a témában, az autósban is írnak olyan kártékony dolgokat -nem iróniába csomagolva- hogy ha valaki megcsinálja, megnézheti magát.
Hát, fotós fórumokban bizonyos Tronic akkukról (az a LIDLes) igen kedvezően nyilatkoznak, azt mondják, az árát megéri. Van, aki összehasonlítja az Enelooppal. Van, aki ezt túlzásnak érzi.
De én is Eneloopot használok, mostanában lettek 10 évesek a legrégebbiek, jól teljesítenek, az akkortájt még vásárolt Energizereket kidobtam már évekkel ezelőtt, mikor a 2000 mAh-ból mutattak 600-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!