Az utorrent letöltésekor kaphatok vírust?
Legutóbb már az utorrent hivatalos oldaláról töltöttem le, de így is a crome vírus gyanús lett. A google helyett a yahoot hozza be, és furcsa betűtípusokat használt. (Még volt, hogy újratelepítés után is)
Ez vírus lehet? Ha az akkor hogyan lehet megelőzni?
Ezek nem vírusok csak ilyen szutyok feltelepülő programok. Gondolom telepítésnél ész nélkül nyomtad a nextet és felrakott minden baromságot.
Jobban jársz ha qbittorent-et vagy deluge-ot használsz! Mindkettő ingyenes, reklámmentes és nyílt forráskódú. Nem telepítenek semmi szutykot és bitcoint se bányásznak a gépeden.
Nem feltétlen vírus. Ha telepítés közben nem figyelsz, akkor bepipálva maradnak olyan dolgok is, amiknek nem kellene lennie. Pl. hogy ne a Google legyen az alap kereső.
Legjobban úgy tudsz meggyőződni róla hogy vírusos-e, hogy feltöltöd ide: [link] De valószínűleg már fel se kell töltened, csak behúzni a fájlt, mert ha már valaki megtette előtted, akkor már benne van a rendszerben a víruskeresés eredménye. Itt látni fogod hogy X program közül hány ítéli vírusosnak.
uTorrent 2.0.4 (build 22967)
10 éve végzi a dolgát.
Ezt a verziót úgy szűrtem ki, hogy amikor elcseszték, elkezdtem visszafelé menni, hogy melyik az, amelyikben még nem volt semmi felesleges szar:
Így jutottam el a fentihez, amit azóta is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!