Hova tűntek az Utorrent letöltéseim?
Utorrent appal androidos telefonra töltöttem le filmeket, majd kitöröltem a letöltési listát, és az Utorrent appot is. Most nem találom a filmeket.
Valaki tud segíteni, hol/hogy keressem?
A filmeket nem töröltem le, csak a letöltési listát, aztán az Urorrent programot.
A telefonomon nem találok olyat hogy törölt fájlok.
Ha csak a saját mappájába tud letölteni a program, akkor annak törlésekor a többi adatával együtt a letöltések is törlődnek.
Ha például a 8-as android mappakezelése meg van oldva az adott programban, akkor egy másik hely is beállítható a letöltés helyének, úgy megmarad. Alapesetben viszont az Android mappába fog letölteni, ahova az alkalmazás egyéb adatai is kerülnek. Ebben az esetben a program törlése előtt át kellett volna helyezni a filmeket egy másik helyre.
És nincs olyan valóban, hogy "Törölt fájlok". Egy erre alkalmas visszaállító programmal kellene megoldani, de egyszerűbb lenne újra letölteni, mint ezzel bíbelődni.
#2 "Amikor a letöltési listát törölted, nagy valószínűséggel az állományt is!!! Ennyi."
Ez hülyeség, met attól hogy egy letöltést törölsz, a letöltött tartalom nem törlődik, csak ha kipipálod hogy a fájlokat is törölje!
#3 köszi az első értelmes választ! 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!