Hogyan kellene kibontani a kemény átlátszó műanyagba csomagolt árukat vásárlás után?
Többször volt már, hoyg vettem valamit és nem egykönnyen sikerült kibontani. Legutóbb egy hosszabbító volt egy ilyen műanyag valamibe becsomagolva. A csomagoláson sehol semmi jelzés, hogy hol nyílik, de bárhonnan is próbálnám nyitni, valami speciális eszköz kellene hozzá, a kemény műanyag szétvágásához. Szerencsére van egy olló itthon amiért nem kár, azzal kifeszegettem. Fűrésszel egészen könnyen nyilna, de az meg nincs.
Nem ez a legnagyobb probémám, megoldom, csak érdekelne, most erre akkor tényleg mi lenne a szobatiszta megodláts.
a bliszteres csomagolás a halálom :DDDD
nekem van egy nagyon erős ollóm amit marokra lehet fogni. Azzal szoktam körbevágni az összehegesztett oldalsó részt.
olcsó és könnyű előállítani
és könnyű bele csomagolni
ennyi
senkit nem érdekel a gyárban hogy nehéz lesz-e majd kibonatni vagy sem.
ha megnézel egy prémium terméket azt nem ilyenbe csomagolják, annak megadják a módját
de egy kínai vacaknak ez a csomagolás is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!