Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A hazugság vizsgálatot miért...

A hazugság vizsgálatot miért nem MRI vel csinálják?

Figyelt kérdés
Szerintem az agyműködésből is ki lehetne mutatni, hogy az adott illető hazudik e. Pl elmeséltetnék vele a megtörtént dolgokat és hogyha nem hazudik akkor azt az agyi területet használja ami az emlékekért felelős. Ha meg hazudni akkor meg azt ami a kitalált dolgokért. (nem jut most eszembe, hogy fogalmazzam pontosabban, de remélem értitek)

2020. jún. 10. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert drága. Még az se jut el MRI-re akinek az egészsége a tét.
2020. jún. 10. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet avval sem egyértelműen kimutatni
2020. jún. 10. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
írd le pontosan hogyan kell csinálni és megapod a Nobel díjat!
2020. jún. 10. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy kell csinálni csak felmerült bennem miután láttam a Dr. House egyik részében, hogy egy nőnek mri-t csináltak és kérdéseket tettek fel és elvileg hazudott mert nem az emlékezetért felelős agyi részeket használta.

De amint rájövök hogyan kell én leszek az első aki szabadalmaztatja.

2020. jún. 10. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
ja és csillagkapuval mész a boltba, mert láttad, hogy Jack O'neill ezredes is átlép a P4X-639-re mi?
2020. jún. 10. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Dehogy, én a repkedő telefonfülkével.
2020. jún. 10. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!