Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehetséges ,hogy villám csap...

Lehetséges ,hogy villám csap a csengőbe?

Figyelt kérdés

2020. jún. 8. 02:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az volt,hogy a szomszédod kínába telefonált,és kínában,akivel beszélt,annak meg volt nyitva a facebook,mert beszélt ott valakivel,aki nepáliában lakik,és nepáliában belecsapott a fa-wc-be a villám,és ez a nepáli fickó a facén keresztűl átküldte kínába a villámot,a kínai fickó meg ekkor lépett rá pont a laptopjára,közben fogta a kagylót,és rajta keresztűl áttelefonálta magát a villám a szomszédodba,aki amikor hallotta,hogy érkezik valami,megijedt,és nekihajíntotta a kerítésnek a kagylót,persze úgy,hogy leverte a csillárt,és ekkor volt az a fény,amit te is mondtál,majd a villám meg kiesett a kagylóból és úgy megnyomty a csengőtöket,hogy beragadt a gombja,és azért nem megy,a tv-ket meg faterék húzták ki,mert sok a film,kevés a munka otthon.

Na ez volt az igazság.

2020. jún. 18. 19:08
 12/22 A kérdező kommentje:
Vagy ne írj
2020. jún. 19. 00:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12: Vagy ne provokálj! (Buta megnyilvánulások provokálóak tudnak lenni egy nyilvános felületen, sajnos.)

Felszólító mondat: felkiáltójel.

Nem láttam a törölteket, hogy miket vartyogtál még utána, de ezek szerint olvastad a tegnapi üzenetem. Remélem, okultál belőle!

Ennyi a lényeg.

2020. jún. 19. 09:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Tényleg törölték amiket írtam.
2020. jún. 19. 14:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Mit kellene belőle tanulnom nem vagy te senki
2020. jún. 19. 14:16
 16/22 A kérdező kommentje:

Azt írtam,hogy ha ennyira szertsz tanítani szerzek neked egy magyar tanári munkát egy iskolába ,ha rajtam kiakadtál akor ott idegösszeroppanászt fogsz kapni.

Persze,egy rosszabb általános iskolába mert egy jobb gimibe nem vennének fel téged.

Csak okoskodni szeretsz ,de okosnak nem vagyok okos.😂

2020. jún. 19. 14:21
 17/22 A kérdező kommentje:
Én nem provokáltalák téged te írtál ide.
2020. jún. 19. 14:22
 18/22 A kérdező kommentje:

Senki se kérte,hogy ide írj.

Neked nagy valoszinűleg önbizalom hiányod van és mérges vagy a világra és ki kell adnod valahol ezért regisztrált a gyakori kérdéskekre ,hogy más embereken keresztül levezesd a mérgedet.

Tudod mit én nem haragszom rád tudom ,hogy csak szara az életed és valahol ki kell adnod magad.

Inkább azt mondom változ meg amig tudsz mert az élet gyönyörü híd el probálj meg boldog lenni.

Pasiz vagy csajoz ,légy szerelmes tanulj vagy utaz éld az életed híd el nagyon szép dolog.

Viszont amíg ilyen negatív vagy és gyakorin írod kimagadbol a mérged addig sose leszel boldog.:(

Kívánom legyen csodálatos életed drága,ha esetleg munkahelyi gondok vannak a hátérbe akor mondj fel utazgas és utána keres egy olyan munkát amit imádsz.:)

2020. jún. 19. 14:27
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudlak komolyan venni. Előbb tanulj meg tisztességesen írni...
2020. jún. 19. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
18: Tipikus netes fantazmagóriák... Beszűkült világkép.
2020. jún. 19. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!