Fontos lenne?
Becsapot a villám ,de nem tugyuk meghatározni hova.
Az érdekes ,hogy semmi hangja nem volt hírtelen jött csak egy fény és elmemt az áram.
Megkérdeztük a környéken lakokat akik jobban halloták ,de mi nem hallotunk semmit viszont látni láttunk egy fényt ami belecsap a főldbe és utána elment az áram nah ez hogy van.
A körülötünk lévő házakba is tönkre ment a tévé a szembe szomszédnak is..
Nem csak nálunk ment tönkre a szomszéd már hívot ,hogy náluk sincs és melletük lévő házba sincs ,de mindenhol csak a tévé ment tönkre vagy a vezetékes telefon.
Valoszinűleg nem hozzánk csapot be hanem mellénk a szomszédba.
Ismerösöm pont látta, én észre se vettem semmit az egészből csak anyit hírtelen sötét lett.
Ő kint volt pont és azt mondta anyit láttot ,hogy hírtelen egy villám mint ha bele csapot volna a földbe és szikrázot minden pont a keritésnél volt és fogta a keritést megrázta őt a kerités nem nagyon csak egy szurás szerű érzést érzet a kezében és az egyik oldálán és megijet.
Szerintünk nem elöttünk csapot be mert ha előttünk csap be akor nem csak a tv megy tönkre gondolom nem értek hozzá.
Valoszínűleg mellénk és mi csak a végét éreztük.
Fontos lenne?
Ezt most kérdezed vagy állítod?
Nem tudom, hogy neked fontos-e.
Azt látom, hogy sok értelmet nem látok a kérdésben, ráadásul undorító a helyesírásod.
Azért nem látom értelmét, mert neked ezzel mit sem kell foglalkozni. Biztosítónak bejelented, hozzám hasonló pofák majd megírjuk a szükséges szakvéleményeket, kiállítjuk a javítási számlákat, biztosító fizet, ennyi.
Mi a problémád, őszintén?
"Lehetséges ,hogy villám csap a csengőbe?"
Persze.
Ha nem lenne lehetséges, akkor csengőt használnának villámcsapás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!