Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » DIGISEK! Nektek is elmegy a...

DIGISEK! Nektek is elmegy a net 5percenként?

Figyelt kérdés
már nagyon elegem van belőle.szó szerint 5 percenként vagyis örülök ha annyit kibir.jójó visszajön 1-2perc alatt de akkor is idegesitő.nálatok is ezvan?
2010. júl. 30. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Tényleg azt gondolod,hogy a Digi országosan rossz,és minálunk is ötpercenként szarakodik és mi mégis kitartunk mellette ?
2010. júl. 30. 16:03
 2/9 Jovanny ***** válasza:
Én már az első alkalom után hívtam volna őket, én vagyok az ügyfélszolgálatosok álma. :)
2010. júl. 30. 16:06
 3/9 A kérdező kommentje:

másodiknak: :,DD (Y)

és akkor még hozzáteszem hogy Szegediek!így már jó ?:)

amúgy az a baj h elköltözünk 1hónapon belül úgyhogy lemondani nem szeretnénk ennyi időre.és amúgy se tudnánk választani h melyik legyen mert a thomera is azt mondják h nagyon nemjó:S csak kiváncsi voltam h mindenkinél ez van e.egyik munkatársam mesélte hogy neki még a tv is nagyon rossz nem csak a net.hát szerencsére nálunk még csak a net ekkora sz*r:D

2010. júl. 30. 16:20
 4/9 Jovanny ***** válasza:
Kecskeméten még nem hallottam panaszt az optikájukra, itt csak olyan van.
2010. júl. 30. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szegeden a UPC is szar--amióta átforgatták a Thorra.
2010. júl. 30. 22:19
 6/9 Jovanny ***** válasza:
A netről volt szó és a Digi-ről. Nem kéne offolni. Az egyébként Kecsón is szar, mióta átforgatták, csak semmi köze a kérdéshez.
2010. júl. 31. 09:03
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

hát ez is a baj hogyha lemondanánk akkor melyiket válasszuk mert mindegyikről csak rosszat hallani :S

2010. júl. 31. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert a digi v. a upc -t a vakond hozza ? A netet ? Az is "fentről" jön,sz@r,egyre sz@rabb ! És a technika fejlődésével jobbnak kellene,hogy legyen !

Nem nindenkinek madzagos upc + digi netje van !

2010. júl. 31. 13:49
 9/9 Jovanny ***** válasza:
Ez új Nekem. Tényleg van, akinek a Digi vagy a UPC net tányéron jön? Mindig tanul az ember... :D
2010. júl. 31. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!