UVC-s tószűrőnél nagy gond ha a szivattyút és az uvc lámpát egyszerre kapcsolom be?
Utána vagy egyszerre, ez már mindegy, csak mozogjon a víz.
Van, aki külön nyomáskapcsolóval indítja:
De felesleges egyébként, mehet párhuzamosítva is:
Nyugodtam bedughatod egyszerre! Ez a figyelmeztetés inkább arra az esetre van ha csak az UV lámpát szeretnéd használni önmagában, mert annak eleve semmi értelme, másrészt ha felforrósodik, és a szivattyú elindítása után megkapja a hideg vizet, akkor az üvege megrepedhet.
Egyébként nem értem minek kapcsolgatod, ki-be? Igaz nekem akváriumom van csak, de ott a szürőnek folyamatosan kell mennie, különben a benne lévő szűrőbaktériumok elpusztulnak, és nem lesz ami a halak piszkát lebontsa. A szűrőt igy folyamatosan járatnám, az UV-t meg időkapcsolóval.
Igen, mert a tószűrő-utószűrő összemosódott nálam valamiért, túl gyorsan olvastam.
Vagyis olyan UV utószűrőre gondoltam, amit linkeltem, illetve RO-víztisztítóra, ami itt nálunk a konyhában is van "linkelve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!