Van nekem 4db 4.5v 18650 elemem Ha ezt a négyed sorba kötöm akkor lesz 16v. Ezt egy 16voltos tőltővel tőlthetem?
Köszönöm a sok választ
Már rendeltem 18650 tőltőt
Csak kiváncsiságbol feltettem a kérdést hogy lehete ugy tőlteni
Ám a mérőmuszer 4.4v és 4.5v irt
"#9 Jaaa, hogy Te jobban tudod mi van a kérdezőnél... :)"
Kár volt ezért a buta mosolyért, mert elárultad magad, hogy olyan témába szóltál bele, amihez nem is értesz.
Kérdésben szerepel a 18650, ne röhögtesd ki magad...
Arról persze nem én tehetek, ha a kérdező valamit rosszul ír, ez ugyanis 4,2 V max.
Esetleg az újabb összetételű típusoknál 4,35 V.
Kérdező, vagy rossz a műszered, vagy valamit nagyon elnéztél, de ennek tisztázása már rád vár, ha nem akarod átverni magad.
#11 - Így van venned kell egy célirányos töltőt, nem elég össze drótozni egyet otthon a leselejtezett laptop tápját felhasználva.
#12 - Na ezért írtam. Ha nincs neki ne barkácsoljon házi soros kapcsolással. Te pedig legyél kevésbé felsőbbrendű..
Nem kellett volna tudáshiányról árulkodó dolgokat írni a 8 és 10-ben, gúnyos szmájli pedig a legjobb jelzés arra, hogy felsőbbrendűnek kezdjem érezni magam.
Szmájlikat eleve megvetem, nem része a magyar irodalomnak, amin én még felnőttem, ezért csak primitív barlangrajzoknak tekintem.
Gúnyosan mosolygó szmájlikról nem is beszélve.
Közben a figyelemelterelés miatt kimaradt, amit még írni akartam: ha valaki vásárol 18650 töltőt és azzal cellánként tölt (akár többet egyszerre, de külön), az is egy megoldás.
De ez megint olyan, hogy nem ad rendes támpontokat a kérdező: mit rendelt, mit tölt stb.
Nem lehetne, hogy esetleg szakmai tudásban viríts valamit?
Eddig azt ugyanis még nem láttam, csak mellébeszélést.
A telefon tőltőm 5 voltot ad de a mérőmuszer szerint 5.4 .
Egy sima ceruzaelem (AA) 1.5 voltos
A mérőmuszer szerint 1.8 voltot ad
o jaj, vannak bajok... uresjarati feszultsegrol se hallottal meg, ugye?
igazabol nem is akarom mar tudni milyen csodaprojekt lesz ebbol, amit igy ranezesre a sufniban, kozvetlenul a szenabalak mellett terveztel es valositasz meg mindenfele alapveto ismeret totalis hianyaban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!