Jó a VOX erősitő? (Basszusgitár)
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy erősitőt amit tudok használni itthon , de azért legyen benne annyi kakaó , hogyha átmegyek haverokhoz legyen hangja...
Most ezt néztem ki : [link]
NOTE : Én úgy tudom , hogy a VOX egy megbízható márka , de még nem volt dolgom erősitővel...
2010. júl. 29. 10:45
1/3 anonim válasza:
A VOX egy eléggé jó márka már használtam is de amit linkeltél az inkább otthoni gyakorlásra való de attól is függ a dolog hogy a próbaterem mennyire hangszigetelt stb. illetve hogy milyen zenét játszatok a ( a dobos mennyire veri a dobot :) ) én azt ajánlanám hogyha más hangszerek mellet is hallatszódni akarsz legalább egy 30W os kombót vegyél de a dob akkor is hangosabb lesz másik gitár pedig betudja állítani a hangerőt
2/3 A kérdező kommentje:
Háát és akkor a Cort? Az jó lenne? Megbízható?
2010. aug. 8. 00:35
3/3 anonim válasza:
cort erősítőt még nem hallottam, nem is használtam :P de a cort az gitár ügyileg jó márka erősítőbe nem tudom milyeneket csinálnak igazából basszuskombóba hiwatt meg behringer az "olcsóbb" és olyan közép kategória szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!