Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Pixmania garancia hogy működik...

Pixmania garancia hogy működik? Nagyon macerás?

Figyelt kérdés
Üdv. rendeltem a Pixmania oldalról egy fényképezőgépet pontosabban Canon-t az lenne a kérdésem hogy a garancia hogy működik számlát nem kaptam, a fényképező dobozában volt egy canon os papír lehetséges h az a garancia papír csak a termék kód, meg a fényképező neve van felültetve azt hiszem?
2010. júl. 28. 23:58
 1/4 Jovanny ***** válasza:
Nem ajánlom a Pixmaniát, úgy tudom, Franciaországba kell küldeni/küldik a garis cuccokat, az meg ku.va sok idő, meg rizikó, hogy épen visszakapod-e.
2010. júl. 29. 09:31
 2/4 Jovanny ***** válasza:
A gari paírral kapcsolatban pedig szerintem hívd fel őket.
2010. júl. 29. 09:32
 3/4 anonim válasza:

Kedves Fórumozó!

Kérem engedje meg, hogy a Pixmania nevében reagáljak kérdésére.

A garancialevelet egyenesen a gyártótól kapta, a Pixmania nem bontja ki a csomagokat a vásárlónak történt kiküldést megelőzően, ezért nincs rajta a PIXMANIA pecsétje.

Természetesen a garanciajegyet visszaküldheti ajánlott levélben cégünkhöz és lepecsételve visszajuttatjuk Önnek.

Címünk:

Pixmania Service Client Front Office Hongrie

43-47, Avenue de la Grande Armée

75217 Paris Cedex 16, France

További kérdései esetén is állok szíves rendelkezésére a velemeny_hu@pixmania.com email címen!

Üdvözlettel:

Barbara

pixmania.com ügyfélszolgálat

2010. aug. 23. 16:31
 4/4 Jovanny ***** válasza:
Ez a Barbara egy tündér, hogy csak ezért beregelt. :D Kár, hogy Franciahonban csücsül. :)
2010. aug. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!