Ez melyik Videoton hangfal?
Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy a mély az SAL.. Azonban ezt a szériát sehol nem találom a neten. Hátuljára nincs ráírva, nemrég került hozzám
2020. máj. 6. 03:05
1/6 anonim válasza:
A többi hangszóró gondolom nem somogyi, csak tök véletlenül full ugyanaz a műanyag mintája és színe. A bontott bubiv lap is mintha azt sugallná, hogy valamelyik az otthonát nevezte el videotonnak. Lehet, hogy lenni kéne legalább egy helynek az elején, ahol az embléma volt? Dehogy, csak olyan ritka exportmodell, hogy nem találod! :D :D
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán honnét veszed, hogy Videoton?
3/6 A kérdező kommentje:
Onnan hogy neten több képen is rajta van de egyik alatt se találtam meg a típusát
Pl ezen is. Legalsó sor jobb szélső
2020. máj. 6. 06:26
4/6 anonim válasza:
Az általad linkelt képet idézem:
" Az e számunkban tesztelt Videoton hangsugárzók. Alul: DC 2012, DCR2520, DCR 2020. Felül: DC 2016 és az Akai SR-H 110"
Vagyis Videoton DCR 2020.
5/6 A kérdező kommentje:
Ohh elnézést akkor nem tudom hol volt a szemem :D Köszönöm!
2020. máj. 6. 07:02
6/6 A kérdező kommentje:
Különben meg igen, a műanyag mintája és színe megegyezik, mivel az külön van a hangszóróktól. Az csak egy díszburkolat. Így hogy már tudom a típusát megtaláltam a neten, nincs rajta gyárilag se Videoton felirat. Egyedül az előlap sarkában van Videoton felirat. Már kezdtem megijedni hogy valami hamisítvány :D akitől kaptam az meg elmondta hogy azért van benne Somogyi mély mert az eredetit peremezni kellett volna de nem akarta ezért inkább rakott bele Somogyit. Egy dual cr 50 erősítővel egész tűrhető hangja van de valószínűleg eladásra kerül.
2020. máj. 6. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!