LoLmAnUsH kérdése:
(sürgős) Egy hangfalban lehet külön a mély hangszórót cserélni?
Figyelt kérdés
Adott egy Videoton DC 3011 A hangfal,aminek "elrohadt" a gumipereme.De,mivel a mélyet amúgy sem valami szépen adja ki (80hz a legalja) ezért megfordult a fejemben,hogy mi lenne ha egy másikat vennék,ez mennyire lenne lehetséges? Értelmes válaszolóknak megy a zöld!2016. szept. 26. 21:27
1/1 anonim válasza:
A hangdoboz kifejezetten a nagszóró paramétereihez van méretezve. Ha mást raksz bele, máshogy fog szólni, mint az eredeti. Ha ez nem zavar, akkor nincs sok akadálya a cserének.
Magam is "renováltam" már Videotont. Minkét mélyet újraperemeztettem, nagyon szép hangja lett, igaz subbasszusra nem alkalmas (nem is arra való).
Egy alkalommal, hozzá nem értő felhasználó elpukkantotta az egyik oldali végfokomat, ami miatt elszállt az egyik mély hangszóró is, immár menthetetlenül. Vettem bele utánygyártottat (méretben, impedanciában stimmelt), de közel sincs olyan tiszta, mint az eredeti.
Itt peremezetettem és vettem a cseredarabokat egyébként:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!