Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Full hd vagy HD ready?

Full hd vagy HD ready?

Figyelt kérdés
Televíziót akarok vásárolni, de nem tudok dönteni a felbontásban... Én azt vettem észre h az emberek nem tudnak különbséget tenni a HD és a full hd között. Érdmemes egyáltalán full hd televíziót venni? Mivan a plazmákkal? 1024 x 768 is bőven elég lenne?
2010. júl. 28. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

mindegyiknek van előnye és hátránya is.

Sima antenna jelnél valóban szebb a plazma! Tudom, mert értékesítettem nem egyet. Könnyebb tisztítani, mert nem kell hozzá speciális kendő. De sok a hátránya is. Ha konzolt, vagy gépet kötsz hozzá beéghet (az új panasonicoknál már nem). Ablak mellett nem jó, mert üveg az eleje és tükröződhet. Viszont olcsóbbak. De ha nem lesznek analóg adások, mint ahogy azt ígérik az LCD már szebb képet fog adni.

2010. júl. 29. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!