A barátnőm facebook ismerősei 181 ember. Viszont én csak 180 látok közülük. Hogyan tudta eltüntetni azt az egyet? Ha belépek az oldalára hogyan tudom megnézni ki az?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 10:56
2/10 anonim válasza:
Az az egy ismerős valószínűleg te vagy
4/10 anonim válasza:
Olyan beállítás nincs, hogy csak 1et tüntess el. Vagy az egészet nem látod vagy mindet látod.
Amúgy én is féltékeny típus vagyok, de ez szerintem is gáz :D
5/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnődet, utána a FB-ot. Ha nem bízol a barátnődben, akkor most szakíts vele. Jobb neki is, neked is.
6/10 anonim válasza:
Na ez már beteges. Ember...te vagy az! Ennyire ne legyél már féltékeny. Ha ennyire rátelepszel, nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
7/10 anonim válasza:
LOL nem esett le neki, hogy a 181-ben ő is benne van.
8/10 anonim válasza:
Utoljára ilyet ovis/alsós koromban olvastam, egy kisgyerekeknek való könyvben.
A főszereplő kisfiú segíteni akart megteríteni, és ezért elkezdte megszámolni a család tagjait, csak épp magát felejtette el beleszámolni.
9/10 anonim válasza:
Férfiként eszembe sem jutna ilyenen szarakodni. Nagyon gáz.
Plusz még a matek is...
10/10 anonim válasza:
Úgy tudod megnézni, hogy a saját profilodat nyitod meg. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!